Uitnodiging Winter-kerstconcert

Beste muziekliefhebbers, trouwe fans,

Op zaterdagavond 14 december 2013 houdt Accordeonvereniging Con Zelo haar jaarlijkse Winter-kerstconcert in de Nederlands Hervormde kerk te Hoogwoud. Zoals u van ons gewend bent, zullen wij u weer trakteren op een fraai muzikaal programma, aangevuld door de Acoustic Vocal Group PraLienn.

Omdat de kerk een beperkt aantal zitplaatsen heeft, willen wij – met het oog op het bezoekersaantal van 2011 – u aanraden nu al uw plaats te bespreken bij Elly Helder-Stapel per e-mail: info@conzelo.nl of telefoon: 0229-581693.

U bent van harte welkom!

Datum: zaterdag 14 december 2013
Plaats: Nederlands Hervormde Kerk, Radboudstraat 1 te Hoogwoud
Aanvang: 20:00 uur

Voor extra informatie, klik op de concertposter of kijk in het programmaboekje.