Uitnodiging Winterconcert

Beste accordeonliefhebbers,

Wij nodigen u hierbij uit voor ons concert “70 jaar b(l)oeiend Con Zelo” op 17 november aanstaande. Zowel het A- als het B-orkest zal deze avond onder leiding staan van Christa Groeneveld. Tijdens dit concert spelen we muziek uit de afgelopen 70 jaar en willen we laten horen dat we nog steeds een boeiende en bloeiende vereniging zijn.

Jaren lang werden veel uitnodigingen op de typemachine gemaakt; hoe dit klonk zullen we u laten horen in the Typewriter van Leroy Anderson.

We spelen o.a. de tango’s Inmortal van Hans Boll als nagedachtenis aan Astor Piazzolla en de Tango Villosa van Sytse Wagenmakers. Deze tango is geïnspireerd op een bloeiende wilde roos. Wij hebben u tijdens onze concerten diverse keren meegenomen op reis. Deze keer willen we u nogmaals meenemen naar Amerika, met de New York Ouverture van Kees Vlak.

In 1942, midden in de oorlog is Con Zelo opgericht. Toen werd er al gedroomd van een wereld zonder oorlog. Deze droom kunt u horen in Free World Fantasy van Jacob de Haan.

Als Intermezzo hebben we het talentvolle Van Amsterdam Duo uitgenodigd. Vincent van Amsterdam op accordeon en zijn zus Jeanine op viool. Zij hebben vele prijzen op diverse concoursen gewonnen. Vincent is afgelopen augustus succesvol afgestudeerd aan het Conservatorium te Tilburg en Jeanine studeert op het conservatorium te Amsterdam. Ze brengen een afwisselend programma van Bach tot Piazzolla.

Het concert zal gehouden worden in Partycentrum “Op Stap” te Hoogwoud. De zaal is geopend vanaf 19.30 uur, aanvang 20.00 uur. Klik op de afbeelding voor de flyer of kijk alvast in het programmaboekje.

Graag tot ziens!

Met vriendelijke groet,
Accordeonvereniging Con Zelo

Jorina Dekker