Uitnodiging Voorjaarsconcert

Beste accordeonliefhebbers,

Wij nodigen u hierbij uit voor ons voorjaarsconcert op vrijdagavond 19 april. Zowel het A- als het B-orkest zal deze avond onder leiding staan van Christa Groeneveld.

Ieder jaar komt de eerste dag van het voorjaar weer terug. In The First Day of Spring van Leroy Anderson zal het B-orkest u laten horen hoe dat klinkt. De wereld blijft maar draaien, soms lijkt het echter of de tijd stil staat. In Klangbilder van Sebastian Klein hoort u de avondvrede in een dorp.

Het A-orkest brengt Variations & Balkanaise van Gerie Daanen. Een stuk met veel variaties, waaronder een verrassende Charleston en Blues. Antarctica is het werelddeel rond de Zuidpool van de aarde. In dit prachtige sfeerstuk van Carl Wittrock is de ijzige kou voelbaar.

Het intermezzo wordt verzorgd door bas/bariton Hans van Niekerk, sopraan Bianca de Heer en pianiste Marijke Vis-Honingh. Zij brengen bekende duetten uit onder andere Le Nozze di Figaro, Elizabeth en Porgy & Bess.

Het concert zal gehouden worden in Partycentrum “Op Stap” te Hoogwoud. De zaal is geopend vanaf 19.30 uur, aanvang 20.00 uur. Klik op de afbeelding voor de flyer of kijk alvast in het programmaboekje.

Graag tot ziens!

Met vriendelijke groet,
Accordeonvereniging Con Zelo

Jorina Dekker