Con Zelo in de prijzen

prijzen_groepOp zondag 8 april 2018 hebben beide orkesten van Con Zelo meegedaan aan het NOVAM festival in Ede.

Het A-orkest, bijgestaan door Bauke Goede en Simon Snijders op xylofoon en slagwerk, vertolkt Variations & Balkanaise en vervolgens Chiquilin de Bachin met als solist Gré ten Boekel. Ons B-orkest speelt met Time for School, Air for Two -met solisten Astrid Steltenpool en Marga Rison- en Instant Concert de sterren van de hemel.

prijs_compositie
prijs_orkest

Tot onze grote blijdschap winnen het A orkest en het B orkest een prijs!

Het A orkest wint de prijs voor de beste vertolking van een originele compositie voor accordeonorkest en het B orkest wint de eerste prijs met het mooiste muzikale gebrachte spel. Christa haalt de prijzen op. Wat zijn we blij en trots!!

Met een krul in onze neus gingen we weer huiswaarts, extra gemotiveerd voor onze volgende uitvoering. Trouwens, komt u ook luisteren op 23 november? Het belooft weer iets speciaals te worden, maar dat hoort u later…

Met vriendelijke groet,
Accordeonvereniging Con Zelo