Uitnodiging gezamenlijk concert Ensemble en accordeonkwintet Vijfkwarts

Beste accordeonliefhebber,

Na twee jaar corona mogen we weer repeteren en optredens verzorgen en daar zijn wij heel blij mee. Het is nu nog te vroeg om met beide orkesten van Con Zelo een voorjaarsconcert te organiseren. Maar als dank omdat u ons bent blijven steunen, bieden wij u een mooi alternatief.

Op zaterdag 9 april geeft het Ensemble van Con Zelo een gezamenlijk concert met accordeonkwintet Vijfkwarts in de Nederlands Hervormde Kerk, Radboudstraat 1 te Hoogwoud. Zowel het ensemble als het kwintet bestaat uit leden van Con Zelo.

Accordeonkwintet Vijfkwarts brengt naast klassiek, tango, jazz en volksmuziek ook één romantisch en twee meer eigentijdse stukken ten gehore.

Het Ensemble gaat weer op een muzikale reis, waarbij accordeonmuziek wordt afgewisseld met quatre-mainsspel en gedichten van onder andere Annie M.G. Schmidt. Het geheel wordt in verhaalvorm aan elkaar gepraat. De muziek die gebracht wordt loopt uiteen van populair tot klassiek en alles wat daar tussen zit. Een formule die al sinds de oprichting van het ensemble, in 1994, zeer succesvol is.

Het concert begint om 20.00 uur; de zaal is geopend vanaf 19.30 uur.

Omdat in de kerk een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is, verzoeken wij u te reserveren bij mw. Elly Helder, telefoon 0229-581693 of via de mail info@conzelo.nl.

Graag tot ziens!

Met vriendelijke groet,
Accordeonvereniging Con Zelo