Accordeonvereniging Con Zelo heeft drie orkesten, alle onder leiding van dirigent Christa Groeneveld.

Opstap orkest “Fieramente”

Accordeonorkest Fieramente is in januari 2018 van start gegaan als het Starters-orkest en heeft in 2023 haar huidige naam gekregen. Heb je (ooit) minimaal een jaar les gehad, of wil je als “herintreder” de draad weer oppakken, dan kun je hier gezellig samen muziek maken, zelfs al heb je nog niet zo veel ervaring. Tevens kun je hier leren samenspelen in orkestverband. Dit orkest is de opstap naar het B-orkest van de vereniging!

B-orkest

Heb je al enige ervaring, en wil je zelf graag eens meespelen in een orkest, dan is ons B-orkest geschikt om in te stappen. Hier leer je wat orkestspelen inhoudt en werk je aan je muzikale vaardigheden. Tijdens de repetities wordt er hard gewerkt aan de muziekstukken voor het eerstvolgende concert. Dat is misschien niet altijd even makkelijk, maar wel altijd even leuk.

A-orkest

Het A-orkest biedt dezelfde uitdaging en beloning, maar dan net even anders. Als je het B-orkest bent ontgroeid, dan kun je hier verder werken aan je muzikale ontwikkeling. De muziekkeuze omvat nu ook werken die meer van de muzikaliteit vergen van zowel speler als toehoorder.

Meespelen

Ben je geïnteresseerd? Kom dan gerust eens luisteren op één van onze concerten of tijdens een repetitie. Wij repeteren in Wijksteunpunt De Lindehof in Hoogwoud.

Waar en wanneer repeteert welk orkest:

orkestdagtijd
orkest Fieramentemaandag19:0020:00 uur
B-orkestdonderdag18:4520:00 uur
A-orkestdonderdag20:3022:15 uur

Adres:

Wijksteunpunt De Lindehof
Graaf Willemstraat 27
1718 BR Hoogwoud

Meer informatie

Neem voor meer informatie en tarieven contact op met Elly Helder-Stapel via info@conzelo.nl (of telefoon 0229 581693) of met onze dirigente Christa Groeneveld via dirigent@conzelo.nl